Sunday, 29 July 2012

# hacked by toinktoink


hyeee. salam. blog ini telah di hacked. yg tulis nie bukan owner punya blog k . hihi :) 

Hyeee noyaaaa ! *waving* haha. igt tak time kita first kenal dulu? time form one kita ikut KRIS tue. time tu kita alim kan? hahahha k. kita tidur bersebalahan ja. makan sama-sama dan kita pun mula rapat. hehe tapi ntah mcm mna, beberapa abad dan zaman kemudian, aku baru tau kau pindah skolah. kau tak bagitau aku pun kannn ? :'( kau pergi begitu sak. ahhh kau kejammmm. tapi tahun ni aku nmpk kau sekali lagi. tapi kau brubah sudah. sombong sudah ma aku -..-' sudah la makin tinggi, makin sombong lagiii. haha. lepas tu kita ikut bicara berirama dan di situlah kita mula rapats balik. yeyyyyy. okeoke. aku ndak mau jiwang sgt ;p

akhirnya siap juga edit blog kau. sory jelek. hahaha. cursor and scrollbar aku lupa mcm mna maw buat. sudah lah letak lagu pun nda pandai. asadsfdgfhdklkl soryyyyy ;( kalau kau ndak suka, boleh ja tukar. i'm okayyy ;) haha. weh kejap. kau jgn lupa pulak jasa aku woiii. puasa2 mcm ni kau jahat sama akuuu. ndak tue aku maafkan kau raya nanti. sudah la aku edit kau punya blog dari jam 10 hingga jam 2. eh aku mengungkit ka nie? hahaha. aku temberang sak tu maw tolong edit blog kau. kasi cantik. padahl kasi jelek. miahahaha. once again, kalau jelek boleh tukar yaaaa. hello hello, comel ka laki aku di atas tu? comel dari boypren kau kans? hikhik. tau la kau jelessss. buekkkkksss ;p

Ehhh sory eh aku edit letak bnyk betul nama si khairul. kahkahkha. sbb aku rasa kamu suweeet couple bhaaa. haritu nmpk kamu dating kaaan? naaaa.hahaha. bagitaw nie mama mu ;p anyway aku harap sgt2 kamu akan together foreber. i will pray for both of you. yes i hated the people who ruined kamu punya relay. ihhh annoyinggg -,- also with people yg cakap2 kau di blakang. eh aku bukan apa. kesian nmpk kau. bhahahaha. oke lah byee. harap kau sentiasa tabah menghadapi semua apa org ckp2 pasal kau. puasa-puasa mcm ni, doakan la semoga dorang di bukakan hati untuk bertaubat. doa org puasa makbul tauk. eh *tiba-tiba* hahah. jgn pula gara2 benda ni, haters kau berpindah pulak sama aku. haha. aku pula yg di benci. weh don't hate me please. aku baik. aku tak main ckp blakang. oke laa i go. byee bitch ;* 

Saturday, 7 July 2012

Hari Sukan

Salam , hello to youu .
arhh , pa kbar kmu ? shat kaa ? heheh .

ehh , hri ny SUKAN TAHUNAN skola bha kan ? skola apa ? AGASEH dong . hahah . yeahh , sbnar'y bru jak ak blik bha ny . round2 LD ma c tira n cg. Lizah . kempen lagi . biar laa . ksah plak kw . HHAHAH . chill men . PLUTO juak bha pgang ny thun . HHAHAH . mw juak ak ikt acra . tpi , 1st mama ndak bgi , 2nd , papa pun ndak bgi n 3rd boboi pun ndak bgi . hmmm . tkut pngsan kunun . okey finee . werkk .

sbnar'y , ak mw crita kjadian sbntar td . HHEHEH . ketemu ma boboi dong . crita pnya crita , tba-2 dy sruh  ak tgk tgn ku . then ku tngok laa . dy blang , dy mw tgok jari konok . naa , ksi tgok jari dpn mukak'y ctu . dy ckp jari manis ku lbih pendek b'bnding jari tlunjuk ku . pastu , bla ak tgok jari'y bru ak prasan yg dy pnya jari plak ,telunjuk lbih pendek dri jari manis . naa , apakah yg d mksudkan oleh tu boboi ?

naaa , dy bilang , ada tu kkak tmpt dy tusyn ckp ma dy , klaw mw cari' calon , tgk jari'y . klaw jari tlunjuk'y lbih pnjg dri jari manis'y , means pnpuan tu sorg yg PEMAAF n PENYABAR . other than that , pmpuan tu seorg yg suka MENGALAH . gtu laa law ak ndak silap . law jari manis'y yg lbih pnjg dri jari tlunjuk , dy tu sorg yg suka MEMPERTAHANKAN dri'y . ehh , ak bingung suda . lbih kurng gtu laa bha . 

hahah . mcm-2 laa kw boboi . hmm , isnin cuti bha kan ? yeyey . best tu . HHAHA . bha , ak pnat bha ny . ak mw tdur . HHAHAH . smpi cny saja laa .
bye , salam .