Tuesday, 20 November 2012

No Title :)

Assalamualaikum and Annyeong .

hmmm , malam ny agak bosan jgk . oke , sekarang ak di TEKNIK . apa ak buat ? ak kan ank buah warden di sini . naa , mngacau laa jawapnya . hahah . tapi kan , best ohh di sini . pagi2 , budak form 5 ambil SPM , ak dgn cousin beteriak2 di rumah . miahahah . teda kerja ba maw di buat . mlm tidur jam 2 . pagi bgun jam 8 . pastu teda maw buat . tlong mkcik kemas rumah , pastu tgok tv . hohohoh . tadi pagi kan , tyme ak jemur pakaian , ak mmg perasan ada lembu di padang ragut tuh . ak nda kesah laa jgk . then , ak dgr mcm ada yg menghempas2 bnda di pagar tuh . sekali ak pusing , lembu tuh cuba maw msuk dlm pagar . jadi ? apa lagi , beteriak laa ak msuk rmh . hohoho . adik spupu yg kecil tuh boleh ketawak2 lagik . tambah2 dy buat bunyi moooo mooo lagi sama itu lmbu . DAMN ! nasib tyme tuh teda org . klau nda bikin malu jak ohh .

1 Disember ne bufday TOINKTOINK . dy mnuntut hadiah . hahahaha . adek rupanya dy . hmmm , ak ngan azam ada rancang something untuk dya . but , nda boleh kasitau laa . nnty bocor rahsia . hmm , papa pun smoga kaw pnjg umur yaa . ak sentiasa doakan kebahagiaan kaw dgn azam . azm ohh azam . ehhh , salah . DAGU ! hohoho . baru ngam . tadi si azam chat ngan ak . dya tuh kan , nda habis2 kcau ak ba . mcm maw tampar jak dagunya tuh . hohoho . 

oke laa , itu sedjak . kbye .

Sunday, 18 November 2012

Night Time


ohh , hye . salam temans . malam yang sedikit membosankan , right ? hmm . okehh . ohh ya . i have a new skin . ne smua kerja si TOINKTOINK . gomawo sayang .  oke , sebenarnya aku boring . tidak tau maw buad apa ohh . ohh ya . si toinktoink hacked blog ak bwt kali kedua laa . ndapa laa . kesian jgk sama dia tuh . di anti terus oleh orang . memang ba klau orang cantik ka. di jeles terus . puikk ! hahah . santai cess . sbenarnya , xbnyak nak cerita malam ne . saja2 jak ne . kasi hilang bosan . hahah . okeh laa , out dulu . kbye .

Friday, 16 November 2012

hacked again. beby beby beby~



1:1- So.... Hi noyabiah *waving* muahahahha mcm mana dgn nama baru yg aku kasi kau ni? noyabiah? kehkehkeh. woi blog kau sangat cantik doh *singkatan bagi bodoh* hahahahhaha. ndak bha. main-main sak. lek kau. sejak bila pandai edit blog ni? aww gmbr kau lagi. hehe btw miss u bha ;( kita ndak jumpa sudah ka ya? huhu. woi ndak lama lagi birthday ku ni. no present ka? hikhik. weh jgn lah kedekut sgat bha. I hope you enjoy your holiday. harap dapat jumpa lagi lepas ni dan teruskan mengumpat mcm dulu. eh mcm mna kau dgn si Mr. K? ceh hahaha. bulan madu la kamu bha. cuti panjang bha sudah ni. pergi paris ka, london ka ataupun korea. well di saat aku hacked blog kau ni aku sedang berbulan madu dengan azam di paris. jangan lupa doakan kami dapat balik malaysia ya. maklumlah terlalu enjoy kami shopping smpai hbis duit. azam terpaksa kerja cuci piring di restoran untuk mendapatkan duit beli tiket nanti. bhahahahhaha. oh ya, say hi dulu dgan beby baru kami. aww hahahaha. 

1:2- Hey hey hey mcm mana dgn si copycat yg aku cerita tu? oke ka? btw mcm dia ndak pndai terasa ni. kehkehkeh. yg pasal musuh ku tu pulak kan.  Dia sibuk pegi bagitau satu dunia aku copy dia. doh serius dia syok sndri doh. astaga kau suruh konon bespreng mu tu bawa mengucap banyak-banyak. istighfar. Dia fikir aku ada hati ka mau copy dia? astagaa. tolonglah ya. Kepada pihak yang berkenaan, hey girl, sedar diri sikit ya. bukan sibuk mengata org diri sndri terbiar. bra sendiri terjatuh hahahahahahahaha. apa kau kata aku tu? copypiggy? anak babi kau kata? astaga hahahaha kau anak anjing honey. serius. ANAK ANJING. wei aku bagus-bagus diam di sini kau cari gaduh? heh memang lah kau ni cari masalah betul. Sekali lagi kau cari masalah, awas kau ya. tau lah apa aku mau bwat. tahap kesabaran aku ada batasnya ya backstabber jahanam. oke la aku hancurkan blog rabiah. hahahaha sory genk. aku malas maw post di blog aku. maklumlah dia tu stalk aku dengan licin ya. hahahaha. beware.

1;3- Lastly, bye darl. kirim salam syg sama blog ini. misseu. kepada anak anjing itu, tolong berhenti menyalak. boring la weh. daaa~


 nur rabiah love khairul hisyam. hihi hope both of you will forever together.


Thursday, 15 November 2012

I'm Back

 salam . hye semua . saya kembali sudah . muahaha .
 
oke , rndu mw pegi sekolah ba . hmm . mw jmpa kwn2 . lama nda dpt dengar suara dorang ketawa macam HANTU . owahhh . bila mw dpt jumpa lagik ne ? nda pa laa . ehh , sebenarnya ak boring ba ne . nda taw mw bwt apa ne malam . ohh ya . Mr. K . apa kabar ? lama nda txt kw . ak bnyk bwt salah ba kan . hmm . ohh , kejamnya . werkk !
 
tadi toinktoink inbox ak . dia tuh mcm ada masalah jak . kesian jgk sama dia ba . manusia ne kan , klaw jeles ckp . jgn main sindir2 gitu . adedeh , malasnya ak bgni . ehh , nda tw mw ckp apa suda . mw pegi edit blog dlu . mcm BEBY pnya blog . santikk ow . baru jak dya tukar skin . ada org ikut konon . padulik laa . kbye :*