Sunday, 3 February 2013

Dear Ayuu ;)

Assalamualaikum and Annyeong .

hollaaaa . kamuu sihta kaa ? hehehe . sihat ? Alhamdulillah . ;) . oke , today sgt mmnatkan . tadi naik bas mcik pastuu ak trun di hospital lama sanaa . thenn , mnunggu lagii bas mini , mau pegi lembaga hasill . then , jmpa pcik skejap direct jalan pegi maybank . penat k penat . sudaa laa panas2 lagii , oh goshhh . bayangkan laaa . k , don't care laaa . demi kbaikan kuu jgk kann ? ehhh , bila jgk mrsm sama sms ne kluarr ? burukk kitaa mnunggu tauu . hmmm . berdoa sajaa laaa . ;) .

secondly sayaa mau cerita pasal ayuu . ayuu ohh ayuu . k , dia snggup dermakan laguu favritenyaa utk ak . terharu k terharuu . yaa Allah , ak nda tauu mcm mnaa mauu ckp psall ayuu . seriouslyy , ak dgn diaa nda rapat jgk . ak baruu knal diaa time ptngahan tahun lepas . ak kan baru pinda p agaseh bulann 3 tahun lepass . soo , just dgr2 crita jakk laa psal diaa ne . k, ndaa sngkaa diaa ne sngt baik . nda laa mcm HOTSTUFF yg lain tuu . mntang2 POPULAR , belagak lagii . klau cntik nda paa laa . ehh , pokoknyaa sngat terharuu baa sama ayuu . double WOW ohhh org bilang . ;) fyi , diaa snggup luangkan masanyaa utk ajar ak main ntball . ohh goshhh . beruntungnyaa ak . k , mcm dia ckp ne . ' moga smpat ajar kauu k sbelum kau pindahh, lgpun ak berhrap kau endk pindah. so ada jugaa wakil untuk agaseh yg tinggi. ndk juga ak malu sbb solo2 tinggi. kuang3 :). besttt weii klau dpt main sma2 dngn kauu , ehh gila ndk dpt ak byangkan. bole main sma2, knal lbih rpat, crta sma2 and smua la sma2 itu pun klau smpat laaa, heheh, tpi ak sngat sngat sngat berharap agar kau endk akn pindahh ' . ya Allah , terharuu ak . nda sngkaa diaa layann ak bginii . too my dear ayuu , kalauu pun ak pindaa , ak akan ingat pngorbanan muu nii . chehhh . ;) . k , seriouslyy , ak sngt sngt sngt terharuu samaa kau . hope kitaa boleh rapat sepertii yg kauu mauu . and insyaAllah , i will be a good friend too youu .      bytw , ini blog ayuu . ------> Si Manis :) . 
k , saaayang ayuuu double2 . k , gtg . ;* .



Saturday, 2 February 2013

heyy noya

heyy , hello and big thanks noya sbb mmbenarkan ak untuk spamm hidup mu, i means dear blog mu sygg :)  hahah ;p

bytwww, noya suru ak letak lgu dekat blogny, hahaha . ak pun spoil juga mau letak lagu apa. -_______-. last2 ak jumpa juga ne lagu. fav song ak. seriouslyy, sngt best. mula mula tdi mcm ndk mau ksi dia dengan ne laguu, sbb i jealous juga, fav song ak ba nee, msti la mcm diffrent kan. HAHAHHAH, tpi sokeyy, demi kawan ak snggup. biar dia sntiasa mengingati muka ak yg comel, cntik manis ne klau dia pindah. HAHAHAHAH XD. ermm, untuk pngetahuan anda ak sja pili yg berpiano , teda suara. sbb lgu ne lgi best drpda ada sora org menyanyi tuu.  lgpun lirik lagu ne oke jugaa la . ak sja mau ksi si noya menjiwai ne music. hahahah ;p. bytwwww, moga kau gembira dengan blog kau . :). tempat curhat sepenuhnyy. heheh. ermm, kalau da papa inform dngan ak sja k. :). hehe :). take care dear :*. dann, jngan lupa psl netball tu, moga smpat ajar kauu k sbelum kau pindahh, lgpun ak berhrap kau endk pindah. so ada jugaa wakil untuk agaseh yg tinggi. ndk juga ak malu sbb solo2 tinggi. kuang3 :). besttt weii klau dpt main sma2 dngn kauu , ehh gila ndk dpt ak byangkan. bole main sma2, knal lbih rpat, crta sma2 and smua la sma2 itu pun klau smpat laaa, heheh, tpi ak sngat sngat sngat berharap agar kau endk akn pindahh :). dan doakan untuk itu hehehehhehehehe, syggg noya :*
 sorry sebab buka :p tnpa pngetahuan muuu